Har du akut brug
for hjælp?

VI HAR DØGNVAGT - RING 97 99 35 63

Akut kloakservice i Thy og Jammerbugten 

Kell’s Kloakservice tilbyder professionel kloakservice i Thy og Jammerbugt Kommune, så har du brug for en effektiv og kvalitetsbevidst samarbejdspartner til at tilse og rense din kloak, så tøv ikke med at kontakte os.

 

Din kvalitetsbevidste kloakservice

Om du som privatperson eller virksomhed har en tilstoppet kloak, brug for inspektion af kloakken, transport af farlige væsker eller noget fjerde, så kan du med fordel kontakte Kell’s Kloakservice. Vi er en seriøs og kvalitetsbevidst kloakservice, der kan udføre alle tænkelige opgaver inden for branchen.

Kell's Kloakservice har døgnvagt

Mange problemer kan faktisk fikses overraskende hurtigt, men de kan på den anden side hurtigt blive en større hovedpine, hvis du venter for længe med at kontakte en professionel kloakservice. Oplever du derfor problemer med kloakken, så kontakt hurtigst muligt Kell’s Kloakservice, da skaden nemt og hurtigt kan blive større og mere omkostningsfuld på den lange bane, hvis ikke den tilses og repareres. 

 

Er din kloak stoppet? 

Så kontakt Kell’s Kloakservice - vi kører ud og løser kloakproblemer i hele Thy og Jammerbugt Kommune, og vi kan både udføre opgaver for private, virksomheder, boligforeninger og meget mere. Fælles for vores opgaveløsning er, at vi altid udfører seriøs, effektiv og kvalitetsbevidst kloakservice.