Alle former for kloakservice tilbydes

VI HAR DØGNVAGT - RING 97 99 35 63

Effektiv og mobil kloakservice i Thy og Jammerbugten

Oplever du, at dit køkkenafløb eller toiletafløb gentagne gange er tilstoppet, så har du brug for en professionel kloakservice, der kan fikse problemet for dig. Kell’s Kloakservice tilbyder hurtig, effektiv og kvalitetsbevidst kloakservice, så du igen har en kloak, der fungerer upåklageligt.

  • Farve TV-inspektion af kloakker

  • Tømning af septiktanke

  • Transport af farlige væsker

  • Kloakrensning og kloakspuling

  • Slamsugning

TV-inspektion af kloakken

Farve TV-inspektion af kloakker

Mistænker du, at din kloak er i stykker, har rotter boende, eller vil du blot tjekke, at alt er i orden, så kan Kell’s Kloakservice undersøge problemet via en TV-inspektion af kloakken. En TV-inspektion er en professionel måde at fejlsøge kloakken, og på baggrund af det kan vi finde den rette løsning til netop din kloak. 

Tømning af septiktanke

Tømning af septiktanke

Septiktanke skal af flere årsager tømmes hyppigt. Dels for at den virker tilfredsstillende, og dels for at den ikke forurener vand og natur unødvendigt. Hos Kell’s Kloakservice tilbyder vi at tømme din septiktank, så den ikke overfyldes. Vi tømmer også olie-, benzin-, kemikalie- og fedtudskillere.

Transport af farlige væsker

Transport af farlige væsker

Kell’s Kloakservice tilbyder naturligvis også at transportere de farlige væsker sikkert væk. Det er nemlig vigtigt, at kemikalier, benzin og andre farlige stoffer transporteres og håndteres korrekt, så de ikke gør skade på mennesker eller natur. Vi har stor erfaring i korrekt håndtering af farligt gods, så du kan med ro i maven overlade opgaven til os.

Kloakrensning

Kloakrensning og kloakspuling

Hvis du oplever, at din vask ofte stopper, hvis det lugter fra afløbet eller noget tredje, er det ofte fordi, kloakken trænger til en kloakrensning. Kloakrensningen foregår ofte ved en kloakspuling, og du kan forebygge mange kloakproblemer med en jævnlig kloakrens eller kloakspuling. Kell’s Kloakservice tilbyder også kloakrens med satellitspulevogn, så vi kan nå kloakker langt fra kørefast vej.

Slamsugning

Slamsugning

Ved en tilstoppet kloak, der lugter fælt, er det ofte en slamsugning, der skal til. Kell’s Kloakservice tilbyder effektiv slamsugning, så alt slam og skidt effektivt suges op fra kloakken, så lugten forsvinder og vandet igen løber igennem uden forhindringer.